Du er her

Arbejde med socialt udsatte borgere

København myldrer af frivillige foreninger, der bidrager med støtte, socialt samvær og kaffe på kanden til de socialt udsatte borgere.

Der er masser af muligheder for at være frivillig blandt udsatte og skæve københavnere.

For at danne et overblik over alle kommunens frivillige kræfter har Socialforvaltningen i anledning af Frivillighedsåret 2011 lavet en guide over frivillige foreninger og væresteder i København. Guiden er ny blevet genoptrykt i 2014, så den indeholder de nyeste oplysninger om de frivillige foreninger i hovedstaden.

I Frivillighedsguiden kan du finde inspiration og det rette sted at henvende dig, hvis du ønsker at arbejde frivilligt med socialt udsatte borgeren.

Formålet med guiden er øge samarbejdet og kendskabet til hinanden på tværs af de frivillige sociale foreninger og forvaltningen.

De frivillige sociale foreninger får et overblik over, hvor de kan henvende sig i Socialforvaltningen og se, hvem deres frivillige kollegaer er.

Guiden indeholder navne, adresser og telefonnumre på knapt 130 frivillige foreninger.

Guiden er et øjebliksbillede fra 2014 og indeholder langt fra alle frivillige foreninger i København.

Den er gratis, så send en mail til Laura Rømer Weirsøe på CG0E@sof.kk.dk med navn, adresse og det antal guiden, som I har brug for. Vi sender ud, så længe lager haves.

Læs Guide over det frivillige sociale København

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.