Aktivitetscentret Sundholm - Beskæftigelsen

Aktivitetscentret Sundholm er et tilbud til socialt udsatte borgere som lever i hjemløshed, i afhængighed og/eller har psykiske problemer.

Cykelværkstedet

Cykelværkstedet er et produktionsværksted tilknyttet Aktivitetscentret Sundholm, der udfører arbejdsopgaver som blandt andet levering og reparation af cykler for mange forskellige instanser indenfor Københavns Kommune og hjemmeplejen.

Køkkenværkstedet

Køkkenværkstedet ligger i forlængelse af caféens lokaler. Her bliver der anrettet morgenmad, smurt sandwich, kreeret fantasifulde smørrebrød samt kokkereret dagens varme ret. Det er en travl arbejdsplads, og man skal kunne lide at have travlt samt kunne lide at servicere og snakke med caféens kunder.

Brugerne får en "arbejdsdusør" på 14 kr. før skat pr. deltagende time i op til 32 timer om ugen. Ligeledes er der mulighed for et måltid mad til frokost.

Åbningstider:
Mandag-torsdag 07.00 – 14.00
Fredag 07.00 - 13.00

Grundlæggerne

Grundlæggerne er et tilbud om beskæftigelse til udsatte medmennesker. Det er et alternativ til livet på bænken eller gaden og lader den enkelte opdage og udfolde sine evner i positivt samspil med sjakkolleger, de modtagende personer og/eller virksomheder.

Grundlæggerne udfører opgaver for kunder ude i byen samt på eget værksted på Sundholm, og ledes af to faglærte håndværkere.

Læs mere om Grundlæggerne på www.grundlaeggerne.dk

Gadens Stemmer

Gadens Stemmer tilbyder alternative guidede byvandringer, kanalrundfarter og cykelture m.m.

Oplev oversete afkroge af København, når gadens folk viser deres univers frem for medborgere og turister. Gadens Stemmer giver ordet til en ellers overhørt stemme, der beretter fra et liv på kanten.

Guiderne i Gadens Stemmer - som alle på den ene eller anden måde har levet et liv som udsat - ønsker alle at gøre op med fordomme og uvidenhed om socialt udsatte i dagens Danmark, når de tager interesserede deltagere med rundt på en anderledes byvandring i de københavnske gader.

Læs mere om Gadens Stemmer på www.gadensstemmer.dk

Læs om Aktivitetscentrets Café

Se mere på Aktivitetscentrets hjemmeside

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.