Du er her

Sundhedstjek til unge

En samtale om fysisk og mentale trivsel med fokus på kost, motion og vægt.

Hvad er et sundhedstjek?

Et sundhedstjek er et tilbud til unge mellem 13 og 20 år i København. Det er en samtale om din fysiske og mentale trivsel. I forbindelse med samtalen bliver du bl.a. målt og vejet. Vi taler med dig om dit forhold til mad og motion, og hvordan du trives i din hverdag.

Hvorfor får du dette tilbud?

Som ung stilles der ofte store krav til din krop og fysik, og begge dele har betydning for, hvordan du trives i din hverdag. Det er ikke ligegyldigt, hvad du spiser, og hvor meget du motionerer og træner. Med et sundhedstjek får du mulighed for at få professionel vejledning. Hvis vi sammen finder ud af, at du har brug for mere rådgivning og støtte, kan vi hjælpe dig med at komme videre til det rigtige sted, hvis du har lyst. 

Hvem laver sundhedstjekket?

Samtalerne varetages af en sygeplejerske og en psykolog, og hvis det er relevant, har du mulighed for at tale med en kost -og motionsvejleder bagefter. 

Hvem kan komme med?

Du er velkommen til at tage dine forældre med til samtalen, men du kan også følges med en ven eller en anden, du føler dig tryg ved. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme alene, men er du under 15 år, skal du have tilladelse fra dine forældre. 

Hvor foregår det?

Sundhedstjekket foregår i Sundhedshuset på Vesterbrogade 121, 4. sal. Din sundhedsplejerske, lærer eller en anden voksen kan booke en tid til dig, men du er også velkommen til selv at ringe eller skrive til os.

Tavshedspligt

Vi har tavshedspligt og deler ikke informationer, der handler om dig med andre uden, du er informeret om det. 

Kontakt os

Hvis du vil booke en tid eller har spørgsmål om sundhedstjekket, kan du ringe til os på telefon 82 20 52 41 eller 82 20 52 48. Du er også velkommen til at sende os en mail til sundhedstjek@suf.kk.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Sundhedshuset, Vesterbrogade 121, 4. sal.
Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Københavns Kommune