Mødedato: 14.12.2016, kl. 17:30
Mødested: Jægergade 10

Bydelsplan

Se alle bilag

Indstilling

Formanden indstiller til Nørrebro Lokaludvalg,

  1. at Lokaludvalget tager orientering fra bydelsplansstyregruppen, om disposition for Nørrebro Lokaludvalgs bydelsplan, til efterretning.
  2. at Lokaludvalget tager orientering fra bydelsplansstyregruppen, om tidsplan for Nørrebro Lokaludvalgs bydelsplan, til efterretning.

Problemstilling

Bydelsplansstyregruppen orientere om disposition og tidsplan for bydelsplanen.

Overskrifterne i dispositionen er givet fra Københavns Kommune, men underoverskrifterne og indholdet er det op til Lokaludvalget at beslutte. Bydelsplansstyregruppen har diskuteret den fremlagte disposition. Hvis det viser sig, at den er problematisk for nogle af temagrupperne kan den godt ændres.

Bydelsplansstyregruppen har også diskuteret tidsplanen.   

Løsning

  1. Lokaludvalget tager orientering fra bydelsplansstyregruppen, om disposition for Nørrebro Lokaludvalgs bydelsplan, til efterretning.
  2. Lokaludvalget tager orientering fra bydelsplansstyregruppen, om tidsplan for Nørrebro Lokaludvalgs bydelsplan, til efterretning.

Beslutning

1. Lokaludvalget tog orientering fra bydelsplansstyregruppen, om disposition for Nørrebro Lokaludvalgs bydelsplan, til efterretning.

2. Lokaludvalget tog orientering fra bydelsplansstyregruppen, om tidsplan for Nørrebro Lokaludvalgs bydelsplan, til efterretning.
Til top