Mødedato: 24.11.2016, kl. 18:30
Mødested: Mødesalen i Kvarterhuset, Jemtelandgade 3

Afsættelse af midler til borgermøde om parkering

Se alle bilag

Indstilling

Formanden indstiller

1. At Amager Øst Lokaludvalg afsætter kr. 5.000 af 2017 puljemidlerne til borgermøde om parkering onsdag den 25. januar

Problemstilling

I forbindelse med anlæggelsen af 3-timers zonen omkring Lergravsparkens Metrostation i foråret 2016 var der en del bekymringer om hvorvidt parkeringsproblematikkerne blot ville flytte til nye områder. Center for Parkering og Amager Øst Lokaludvalg lagde ved borgermødet i december 2015 op til, at zonen skulle evalueres efter et år, og at der ville blive holdt et nyt borgermøde med henblik på at drøfte eventuelt behov for yderligere parkeringsrestriktioner i bydelen.

Center for parkering er i november ved at foretage en række tællinger, der skal vise hvorvidt presset på parkeringspladserne uden for parkeringszonen er steget. Resultatet af tællingerne vil være klar i løbet af december 2016 og kan danne grundlag for debatten på borgermødet.

Løsning

Der er planlagt borgermøde onsdag den 25. januar kl. 19-21 i aulaen på Skolen Ved Sundet. Formålet med borgermødet er at inddrage beboerne i de berørte områder i debatten om hvorvidt der er behov for parkeringsrestriktioner i de områder langs metroen hvor der i dag er gratis parkering. Derudover kan debatten fra borgermødet være med til at kvalificere bydelsplanens tema om trafik og mobilitet. Se nærmere i den vedlagte projektskabelon.

Økonomi

Der afsættes kr. 5.000 af 2017 midlerne til projektet.

 

Beslutning

Indstillingen blev godkendt uden afstemning. Der afsættes kr. 5000 af 2017 puljemidlerne til projektet.
Til top