Mødedato: 22.06.2016, kl. 19:00
Mødested: Ryparken 21

Debatmøde om tryghed

 

Formanden for Bispebjerg Lokaludvalg indstiller,

  1. at Bispebjerg Lokaludvalg beslutter at afholde et debatmøde som indstillet af Bylivsudvalget
2.      at Bispebjerg Lokaludvalg afsætter 10.000 kr. til gennemførelse af mødet - herunder en      brugerundersøgelse.

 

Problemstilling

I forbindelse med bydelsplanen ønsker Bylivsudvalget, at sætte fokus på utrygheden og hvad der er af handlemuligheder for at borgerne i Bispebjerg bliver lige så trygge som i resten af København.

Bylivsudvalget ønsker derfor at afholde et debatarrangement med fokus på utryghed i efteråret. Arrangementet sker i forbindelse med bydelsplanen. Bylivsudvalget vil som en del af markedsføringen af arrangementet (og bydelsplanen) gerne afsøge nye måder at præsentere emnet utryghed for borgerne.

Der er ønske om, at tage afsæt i en debat om, hvilke former for utryghed der egentlig er, og hvad der egentlig kan afhjælpe den. Hvem spiller en rolle her? Og er der tiltag, som lokaludvalg/kommune kan arbejde videre med. Som forarbejde til arrangementet indhentes kvalitativ empiri – personlige beretninger – fra borgere i bydelen som vil sætte ord på utryghed. Eksempler på måderne at beskrive utryghed vil indgå i debatarrangementet.

Løsning

Lokaludvalget drøfter og godkender forslaget fra Bylivsudvalget.

Økonomi

Bylivsudvalget indstiller, at lokaludvalget afsætter en budgetramme til oplægsholdere, lidt avanceret markedsføring, kvalitativ borgerundersøgelse, forplejning og diverse på op til 25.000 kr.

Her af benyttes 15.000 kr. fra Bylivsudvalgets rammebevilling på i alt 30.000 kr. jf. ”Budget for puljemidler” note 8.

De resterende 10.000 kr. anvises fra ”Budget for puljemidler” – note 1: Midler afsat til fri søgning.

 

 

 

 

 

Beslutning

Ad 1 og 2: Indstillingerne blev godkendt. Der afsættes en økonomisk ramme på op til 10.000 kr. til gennemførelse af debatmødet. Midlerne anvises fra ”Budget for puljemidler 2016”, note 1: Midler afsat til ”fri søgning”.
Til top