Mødedato: 25.06.2015, kl. 18:30
Mødested: Mødesalen i Kvarterhuset, Jemtelandgade 3

Beslutning vedr. pilotprojekt omkring etablering af ungeråd på Amager

Se alle bilag

Indstilling og beslutning

Formanden indstiller,

1. At Amager Øst Lokaludvalg beslutter at deltage i pilotprojekt i efteråret 2015 omkring udvikling af ungeråd på Amager

2. At Amager Øst Lokaludvalg bemyndiger Jan Kyrsting til at repræsentere lokaludvalget i forbindelse med pilotprojektet. 

Problemstilling

Ungdommens Røde Kors og Partnerskabet i Urbanplanen tog i maj 2015 kontakt til lokaludvalgenes sekretariater med henblik på at skabe en dialog omkring udvikling af et ungeråd på Amager. Efterfølgende har der været afholdt to møder omkring sagen. Jan Kyrsting, har som tovholder for BIFUK repræsenteret lokaludvalget i dialogen.

Løsning

BIFUK har drøftet sagen på dets møde den 9. juni. Arbejdsgruppen kunne på daværende tidspunkt ikke tage stilling til hvorvidt Amager Øst Lokaludvalg skulle deltage i pilotprojektet, idet pilotprojektet på daværende tidspunkt ikke var konkret beskrevet. I første omgang er tanken at lave et pilotprojekt i efteråret 2015. Efterfølgende har Jan Kyrsting deltaget i et arbejdsgruppemøde, og projektet er blevet yderligere konkretiseret. 
 
Pilotprojektet skal afdække muligheder og interesse for et ungeråd og dermed danne grundlag for etableringen af et egentligt ungeråd for Amager samt for hvilken model, der skal arbejdes videre med. Pilotprojektet er beskrevet i det vedhæftede bilag.

På mødet vil jan Kyrsting orientere yderligere om projektet.

Økonomi

Projektet har ingen økonomiske konsekvenser idet URK har finansiering til pilotprojektet.

Beslutning

Indstillingen blev godkendt uden afstemning.
Til top