Mødedato: 26.08.2015, kl. 18:30
Mødested: Beboerhuset, Dronningensgade 34

Trafikforhold omkring Værftsbroen

Christianshavns Lokaludvalg skal udpege deltagere til et møde med Teknik- og Miljøforvaltningen om trafikforhold ved Værftsbroen.

Indstilling og beslutning

Formanden foreslår,
  1. at Christianshavns Lokaludvalg udpeger deltagere til et møde med Teknik- og Miljøforvaltningen om trafikforhold ved Værftsbroen.

Problemstilling

I et brev til Teknik- og Miljøforvaltningen, som lokaludvalget vedtog i mødet den 24. juni 2015, peger lokaludvalget på en række trafikale udfordringer omkring Værftsbroen, som udviklingen af Papirøen vil give. Forvaltningen har svaret, at man er enig i, at det er vigtigt at finde en optimal løsning på, hvordan området skal bindes sammen. Forvaltningen har på den baggrund taget i mod lokaludvalgets invitation til et møde.

Løsning

Formanden foreslår, at lokaludvalget udpeger deltagere til et møde med Teknik- og Miljøforvaltningen om trafikforhold ved Værftsbroen.

Økonomi

Intet.

Videre proces

Mødedeltagerne orienterer lokaludvalget om resultatet af mødet.

Beslutning

Lokaludvalget udpegede Kirsten V. Andersen, Erling Ekegren, Asbjørn Kaasgaard og Svend Aage Schiermacher til på vegne af lokaludvalget at deltage i et møde med Teknik- og Miljøforvaltningen om trafikforhold ved Værftsbroen.
Til top