Mødedato: 25.06.2015, kl. 19:00
Mødested: ABC-lokalet, Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 3. sal, 2450 København SV

Karens Dag den 29. august 2015

Kgs. Enghave Lokaludvalg skal beslutte temaerne for lokaludvalgets deltagelse i Karens Dag.

Indstilling og beslutning

Forretningsudvalget indstiller til Kgs. Enghave Lokaludvalg:

1, at lokaludvalget beslutter, hvilke temaer, lokaludvalget skal deltage med på Karens Dag den 29. august 2015 på Karens Minde.

Problemstilling

På lokaludvalgsmødet den 21. maj 2015 besluttede lokaludvalget at deltage i Karens Dag den 29. august. Samtidig blev der afsat et rammebeløb på 10.000 kr. af Borgerinddragelsespuljen til lokaludvalgets deltagelse. Endelig besluttede lokaludvalget at tage endelig stilling til hvilke temaer der skal fokuseres på ved dette lokaludvalgsmøde.

Områdefornyelsen har oplyst, at de også deltager i Karens Dag, og der arbejdes mod en fælles bod, eller at lokaludvalget og områdefornyelsen står ved siden af hinanden, da mange af emnerne er overlappende.

Efterfølgende har temaerne været drøftet i arbejdsgrupperne.  På baggrund af drøftelserne i arbejdsgrupperne indstiller Forretningsudvalget følgende temaer:

- Metro til Sydhavnen
- Sikker Skolevej
- Kommuneplan 2015

Forretningsudvalget vurderer, at der vil være stor interesse for Metro til Sydhavnen, hvor lokaludvalget kan fortælle om projektets status og give konkret information til interesserede borgere.
Forretningsudvalget mener, at det er relevant at informere borgerne om Sikker Skolevejs projektet, hvor lokaludvalget sammen med Teknik- og Miljøforvaltningen skal stå for borgerinddragelsen i løbet af september.
Forretningsudvalget vurderer, at det vil være interessant for borgerne at høre om kommuneplanen, såfremt høringsmaterialet når ud i tide. Efter planen sendes KP15 i høring den 24. august 2015.

Der vil blive sendt en liste rundt på mødet, hvor lokaludvalgets medlemmer kan skrive sig på, hvis de deltager i Karens Dag for lokaludvalget.

Løsning

Lokaludvalget tager stilling til Forretningsudvalgets indstilling om temaerne for Karens Dag.

Økonomi

Der er afsat et rammebeløb på 10.000 kr. til arrangementet.

Beslutning

Lokaludvalget vedtog de foreslåede temaer. der blev sendt en seddel rundt, hvor medlemmerne kunne melde sig til. Sekretariatet opfordrer de ikke tilstedeværende medlemmer til også at deltage.
Til top