Mødedato: 09.09.2014, kl. 18:30
Mødested: Valby Kulturhus, 5. sal

Grønttorvet to høringer

Se alle bilag

Indstilling og beslutning

Formanden indstiller,
1) at Valby Lokaludvalg bemyndiger By- og trafikudvalget til at udarbejde høringssvar til de to høringer

Problemstilling

Valby Lokaludvalg har modtaget to høringer angående Grønttorvet:

1) 'Høring om miljøvurdering ved udarbejdelse af forslag til tillæg 2 til lokalplan nr. 462 "Grønttorvsområdet" med tilhørende tillæg til kommuneplan 2011'.

2) 'Intern høring om udarbejdelse af forslag til tillæg 2 til lokalplan nr. 462 "Grønttorvsområdet" med tilhørende tillæg til kommuneplan 2011'.

Høringsfristen er for begge den 26. september.

Baggrund:
Miljøvurderingen skal udarbejdes som en følge af udarbejdelsen af lokalplanforslaget til Grønttorvet. Ifølge lov om miljøvurdering skal det vurderes, om der ved udarbejdelsen af et lokalplanforslag sker en sandsynlig væsentlig indvirkning på miljøet således, at der skal udarbejdes en miljøvurdering. TMF har udarbejdet en miljøscreening. Screeningen viser, at der skal udarbejdes en miljøvurdering.

I miljøvurderingen er der lagt vægt på at sikre, at planens tæthed, de infrastrukturelle udfordringer, placering og udformningen af højhusene samt udfordringerne i forbindelse med etablering af boliger tæt ved banen vurderes på et kvalificeret grundlag.

By- og trafikudvalget holder møde den 16. september og ønsker her at drøfte høringsmaterialet og på baggrund heraf, at indsende to høringssvar. Medlemmer af lokaludvalget, der ønsker at medvirke til udarbejdelsen, er velkomne til at deltage under behandlingen af dette punkt. Mødet afholdes kl 18 i kulturhuset. Høringerne drøftes ca. kl. 19.

Høringssvarene indsendes med forbehold for lokaludvalgets efterfølgende godkendelse.  ('Bilag2_ Grønttorvet II_intern høring' vedlægges ikke. Bilaget kan ses på dagsordenen via www.valbylokaludvalg.kk.dk) Ønskes et printet eksemplar af materialet, skriv en mail til sekretariatet).

Løsning

1) at Valby Lokaludvalg bemyndiger By- og trafikudvalget til at udarbejde to høringssvar.

Beslutning

By- og Trafikudvalget bemyndigedes til at udarbejde høringssvar til begge høringer på baggrund af de sidst indsendte høringssvar.
Det gøres på møde den 16. september, hvor alle lokaludvalgsmedlemmer er velkomne til at deltage.
Høringssvar indsendes med forbehold for lokaludvalgets godkendelse på møde den 14. oktober.
Til top