Mødedato: 25.09.2014, kl. 18:30
Mødested: Sundholmsvej 8, stuen

Puljeansøgning: Beta - Noise of the Neighbourhood

Mikkel Wad Larsen søger på vegne af BETA om støtte til projektet Noise of the Neighbourhood

Indstilling og beslutning

BIFUK-arbejdsgruppen indstiller,

1) at Amager Øst Lokaludvalg støtter projektet med en underskudsgaranti på kr. 15.000.

Problemstilling

På vegne af BETA søger Mikkel Wad Larsen den 25. august 2014 om kr. 15.000 i støtte til projektet Noise of the Neighbourhood. Projektet forventes at finde sted i perioden fra den 25. september til 23. oktober 2014.

Formålet med projektet er at synliggøre BETA for unge på og udenfor Amager - projektet er derudover tænkt som et pilotprojekt i forhold til en mere langsigtet kampagne, der skal skabe øget opmærksomhed omkring de forskellige kulturtilbud på Amager.
Den primære målgruppe for dette projekt er unge på Amager og projektet sigter mod at få flere unge til at bruge lokale musik/kulturtilbud frem for at tage til andre bydele. Efterfølgende ønsker BETA også at reklamere andre steder i byen.
 
Konkret går projektet ud på at afholde en akustisk koncert med et af BETA's egne tilknyttede bands på en metrostation på Amager. Koncerten skal skabe en visuel / auditiv musikalsk oplevelse, der vækker unges nysgerrighed og motivere til at besøge BETA. Derudover skal der afholdes DJ-set på en udvalgt fredagsbar på en videregående uddannelsesinstitution samt musikquizzer på udvalgte fredagsbarer på nogle af de videregående uddannelser. Endelig skal der uddeles flyers og opsættes plakater på Københavns Universitet og evt. andre videregående uddannelsesinstitutioner.

Det ansøgte beløb på kr. 15.000 indgår i et samlet budget på kr. 20.000. Ansøger finansierer selv de resterende kr. 5.000.
Ansøger er gjort opmærksom på, at det vil være relevant at søge støtte i Amager Vest, da dele af projektet foregår i denne bydel.

Løsning

BIFUK-arbejdsgruppen har drøftet ansøgningen og indstiller at projektet støttes med en underskudsgaranti på kr. 15.000.

Arbejdsgruppen vil gerne støtte et forholdsvist nyt spillested i bydelen. Støtten gives kun til arrangementer i Amager Øst bydel og det forventes at Amager Vest Lokaludvalg også ansøges om støtte, idet dele af projektet foregår i Amager Vest bydel.

Økonomi

Der er søgt om kr. 15.000 af 2014-puljemidlerne.

Arbejdsgruppen har indstillet, at der bevilliges en underskudsgaranti på kr. 15.000.

Videre proces

Såfremt ansøgningen imødekommes, skal regnskab og evaluering være sekretariatet i hænde senest den 24. november 2014.

Beslutning

Indstillingen blev godkendt uden afstemning.

Der tildeles 15.000 kr af 2014 midlerne til projektet.
Til top