Mødedato: 20.08.2014, kl. 18:00
Mødested: Wikiteket, Lyrskovsgade 4, 1. sal

Høring: Organisatorisk og fysisk placering af 10. klasse

Børne- og Ungdomsudvalget har på mødet den 11. juni 2014 besluttet at sende forvaltningens forslag om at kommunens 10. klasseaktivitet (undtagen special 10. klasse) placeres organisatorisk i Ungdomsskolen i høring. Høringsfristen er den 12. september 2014.

Indstilling og beslutning

Formanden foreslår Vesterbro Lokaludvalg

1. at vedtage et høringssvar

Problemstilling

Børne- og Ungdomsudvalget har på mødet den 11. juni 2014 besluttet at sende forvaltningens forslag om at kommunens 10. klasseaktivitet (undtagen special 10. klasse) placeres organisatorisk i Ungdomsskolen i høring.
Forslaget indebærer, at Ungdomsskolen fremover indgår kontrakter om indhold, organisering og økonomi med erhvervsskolerne om 10. klasseundervisning i EUD-regi inden for rammerne for dimensionering af tilbuddene og de fastsatte økonomiske rammer. Den almene 10. klasseundervisning peger mere bredt frem mod det samlede ungdomsuddannelsessystem og fastholdes i kommunalt regi, men i tæt samarbejde med erhvervsskolerne.
Efter høringen drøftes forslaget igen i Børne- og Ungdomsudvalget.

Høringsmaterialet kan ses her: http://blivhoert.kk.dk/hoering/organisatorisk-og-fysisk-placering-af-10-klasse

Løsning

Høringsmaterialet har været drøftet på møde i Lokaludvalgets Kultur- Fritids- og Børneudvalg den 18. august 2014. Udvalget vil komme med et forslag til Lokaludvalgets holdning til Lokaludvalgsmødet den 20. august 2014.

Beslutning

Lokaludvalgets Kultur- Fritids- og Børneudvalg indstillede, at Lokaludvalget ikke havde nogle bemærkninger til høringsmaterialet. Dette blev vedtaget.
Til top