Mødedato: 20.11.2012, kl. 19:00
Mødested: Biblioteket Rentemestervej

Kampsportens Hus

Indstilling og beslutning

Formanden for Bispebjerg Lokaludvalg indstiller;
1. at Bispebjerg Lokaludvalg får en orientering fra repræsentanter (Kaj Nielsen og Klaus Sønderup) fra Nørrebro Lokaludvalg om forslaget om at etablere ”Kampsportens Hus”.
2. at Bispebjerg Lokaludvalg drøfter forslaget om at etablere ”Kampsportens Hus”

Problemstilling

Problemstilling
Nørrebro Lokaludvalg har længe haft et ønske om, at etablere et ”Kampsportens Hus” på Nørrebro. Et hus der skal kunne rumme de mange kampsportsforeninger og være ramme for større begivenheder med mere. Målet er således også at give unge mennesker nogle forbilleder – og et alternativt til mindre heldige aktiviteter. Nu er det på tale, at huset mu-ligvis skal placeres i Nordvest. (Vedlagt indkaldelsen finder du en kort beskrivelse af projektet – kopi fra Bydelsplan for Nørrebro).

I forbindelse med budgetaftalen for 2015 blev følgende aftalt om ”Kampsportens Hus” – citat:
”Kampsportens Hus
Partnerne er enige om, fortsat at afsøge muligheden for at finde fondsfinansiering og placering til kamp-sportens hus på Nørrebro/Nordvest. Der er i tidligere budgetter afsat 0,9 mio kr i 2014 og 1,2 mio kr i 2015. Dette har tilvejebragt ideoplæg på et kampsportens hus, der kan huse de klubber, som ønsker at samles i et fælles hus. Parterne er enige om at Kultur- og Fritidsforvaltningen, Teknik- og Miljøforvaltningen og Økonomiforvaltningen skal komme med flere placeringsmuligheder til kampsportens hus frem mod budget 2016 på Nørrebro/Nordvest. Midlerne, der allerede er afsat i 2015, skal anvendes til fortsat at undersøge placeringsmuligheder og udarbejde fondsansøgninger.” (Citat fra Budgetaftalen 2015)

På mødet vil Kaj Nielsen og Klaus Sønderup begge medlemmer af Nørrebro Lokaludvalg komme med en nærmere orientering om projektet.

Løsning
Lokaludvalget tager orienteringen til efterretning og lokaludvalget drøfter forslag om at etablere ”Kampsportens Hus”.
Bilag
Projektbeskrivelse fra Bydelsplan for Nørrebro vedlagt indkaldelsen
Økonomi
Ingen økonomi forbundet med indstillingen

Beslutning

Bispebjergs Lokaludvalgs beslutning 20. november:

Ad 1: Orienteringen blev taget til efterretning.

Ad 2: Lokaludvalget anerkendte behovet for et sådan tilbud og tilkendegav, at udvalget meget gerne ville inddrages i projektet – når og hvis der kommer nyt om en placering i Nordvest. Afventer - Nørrebro Lokaludvalg tager kontakt, når og hvis der kommer om nyt om projektet.
Til top