Mødedato: 26.03.2014, kl. 19:00
Mødested: Beboerhuset Dronningensgade 34

Meddelelser

Beslutning

Arrangement for lokaludvalgsmedlemmer
Poul Cohrt mindede om arrangementet for lokaludvalgsmedlemmer på Rådhuset den 7. april kl. 17.30. 

Besigtigelse af Eurovision Song Contest-venue
Poul Cohrt oplyste, at lokaludvalget vil få en invitation til en rundvisning på Refshaleøen, mens området er ved at blive gjort klar til Eurovision Song Contest. Rundvisningen forventes at finde sted en dag primo/medio april kl. 17-18. Lokaludvalgets medlemmer og suppleanter vil blive inviteret. Der er 25 pladser.  

Christianshavnermødet den 5. marts om gadebelysning
Poul Cohrt oplyste, at der havde været få deltagere til mødet med belysningsmedarbejderne fra Teknik- og Miljøforvaltningen. Mange af ønskerne til gadebelysningen fra de fremmødte borgere vil kunne lade sig gøre.

Flytning af stoppested i Prinsessegade 
Ulla Bo Skovvart oplyste, at flytningen af to stoppesteder i Prinsessegade er uhensigtsmæssig for beboerne i den nordlige del af Christianshavn og mangelfuldt begrundet fra Økonomiforvaltningens side. Lokaludvalget bad formanden om en indstilling om sagen til lokaludvalgsmødet den 30. april 2014.
 
Fortovsrengøring
Poul Cohrt oplyste, at han har gjort direktør Torben Gleesborg i Teknik- og Miljøforvaltningen opmærksom på, at lokaludvalget mangler svar på, hvordan forvaltningen vil leve op til sin forpligtelser vedrørende fortovsrengøringen på Christianshavn.

Cykelrute ved Hal C
Poul Cohrt oplyste, at Teknik- og Miljøforvaltningens direktør Torben Gleesborg har oplyst, at der ikke kan ændrs på linjefringen af cykelruten forbi Hal C, fordi den betjener et beboelsesområde.

Thorben Nielsen oplyste, at der har været landmålere i området, hvor den planlagte cykelrute skal føres over Laboratoriegraven.

Cykelsti på institutionsgrunden ved Prinsessegade/Refshalevej
Sia Boesen oplyste, at den planlagte cykelsti mellem det kommende institutionsbyggeri på Trekantgrunden og Laboratoriegraven bliver 2½ meter bred og derfor tager uforholdsmæssig meget areal fra instituttionsbyggeriet.

Task Force Pusher Street
Poul Cohrt oplyste, at der er møde mellem lokaludvalget, lokaludvalgets arbejdsgruppe Christianshavn-Christiania, Christianshavns Lokalråd Døttreskolen, Christianshavns Skole, Christianshavns Gymnasium og politiets Task Force Pusher Street den 3. april 2014.

Sia Boesen bad om, at møderne placeres uden for normal arbejdstid.


Til top