Mødedato: 13.08.2014, kl. 16:15
Mødested: Rådhuset, stuen, værelse 8

Godkendelse af dagsorden

Se alle bilag

Beslutning

Socialborgmester Jesper Christensens (A) bød Anna Maria Hede Christensen (O) velkommen til Socialudvalget, der indtræder i Socialudvalget som suppleant for Finn Rudaizky (O).

Socialborgmester Jesper Christensen (A) orienterede om, at Marie Kruse var blevet konstitueret som sekretariatschef og bød hende velkommen.

Ayfer Baykal (F) forlod mødet kl. 18.27 under behandling af punkt 10 om "Socialstrategi - ny ramme for det strategiske socialpolitiske arbejde i Københavns Kommune" grundet deltagelse i andet politisk møde.

Socialborgmester Jesper Christensen (A) orienterede om, at Borgerrådgiver Johan Busse var inviteret til at deltage under dagsordenens punkt 2 om "Borgerrådgiverens rapport om forvaltningens indsats for at forbedre sagsbehandlingen og borgerbetjeningen".

Socialborgmester Jesper Christensen (A) orienterede om, at der var blevet udsendt en sag uden for dagsordenen om "Forslag til anvendelse af midler fra Ældrepuljen i 2015 og status på indsatser i 2014", og han foreslog, at sagen blev optaget på dagsordenen og behandlet efter dagsordenens punkt 14 om "Analyse af borgere over 65 år med misbrugsproblematikker og demens og demenslignende symptomer".

Socialborgmester Jesper Christensen (A) orienterede om, at Socialudvalget havde modtaget anmodning om foretræde fra Børn, Unge og Sorg med relation til dagsordenens punkt 9 om "Medlemsforslag om behandling af ansøgning om fast udvidelse af fast driftsstøtte til Børn, Unge og Sorg: børneområdet – behandling af børn (0-15 år) med kompliceret sorg". Socialborgmester Jesper Christensen foreslog samtidig, at punktet blev behandlet umiddelbart efter dagsordenens punkt 1 om "Godkendelse af dagsordenen". Socialborgmester Jesper Christensen foreslog, at anmodningen imødekommes.

Dagsordenen blev godkendt med ovenstående bemærkninger.

Til top