Mødedato: 28.08.2014, kl. 18:30
Mødested: Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17B, 2700 Brønshøj

Høslet (intern bevilling)

Se alle bilag
Der planlægges et Høslet for at sætte fokus på Kirkemosen som nye indsatsområde for den frivillige naturpleje 

Indstilling og beslutning

Formanden indstiller

1. at lokaludvalget giver en efterbevilling på 7.900 kr. til Høslet i Kirkemosen

Problemstilling

Naturplejelauget under Utterslev Moses Venner planlægger Høslæt i Kirkemosen den 24. august. Arrangementet er planlagt med hjælp fra Bispebjerg Lokaludvalgs miljømedarbejder.

Naturplejeprojektet ’Genskabelse af Langholmen” i Utterslev Mose indgår i lokaludvalgets arbejdsplan for det lokale miljøarbejde i 2014. Naturplejelauget er rigtig godt i gang med dette overdrev og har nu ønske om (i samråd med TMF) at fokusere på det næste vigtige indsatsområde: Kirkemosen. Kirkemosen rummer på vestsiden et fint engparti, men lider slemt under en kraftig tilgroning.

Som markering af det nye indsatsområde, er der planlagt Høslæt i Kirkemosen søndag den 24. august. Formålet er dels at få slået et større område (engen mellem boldklubben og Kirkemosen), tørret græsset og stauderne på et såkaldt høhæs og skabe interesse for aktivt at deltage i den frivillige naturpleje i Utterslev Mose.

Høslet opreklameres via plakater, lokalaviser, hjemmesider, facebook og nyhedsbreve.

Løsning

Der gives med eftervirkende kraft en bevilling på 7.900 kr. Beløbet tages fra intern pulje, rammen til miljøprojekter, budgetlinien til Naturplejeworkshops (der planlægges ikke øvrige naturplejeworkshops i år).

Økonomi

Budgettet er på 7.900 kr. og går til grej, annoncering, transport og forplejning.

Se detaljeret budget i projektbeskrivelse i bilag.

Beslutning

Indstillingen blev tiltrådt.
Til top