Mødedato: 10.04.2014, kl. 17:30
Mødested: Borgerrepræsentationens mødesal

Godkendelse af dagsordenen

Beslutning

Borgerrepræsentationens beslutning i mødet den 10. april 2014

 

Fraværende med afbud:

Susan Hedlund, A, (arbejde)

Anne Marie Geisler Andersen, B, (arbejde)

Mette Annelie Rasmussen, B, (arbejde)

Ayfer Baykal, F, (sygdom)

Signe Færch, Ø, (ferie)

Finn Rudaizky, O, (ferie)

 

 

Stedfortræder:

Der forelå anmodning fra SF om, at stedfortræder i henhold til § 15, stk. 1, nr. 1, i lov om kommunernes styrelse (sygdom) blev indkaldt for Ayfer Baykal (SF).

 

Borgerrepræsentationens Sekretariat forsøgte forgæves at indkalde rette stedfortræder for Ayfer Baykal (SF). På mødet var der således ikke en stedfortræder for Ayfer Baykal (SF) tilstede.

 

 

Genoptagelse af hvervet som borgerrepræsentant:

Mette-Katrine Ejby Buch, C, den 7. april 2014.

 

 

Dagsorden:

Der blev torsdag den 10. april 2014 udsendt en sag til behandling uden for dagsorden vedrørende indkaldelse af stedfortrædere og rokering i udvalg.

 

Sagen uden for dagsorden blev besluttet behandlet som aftenens første sag.

 

 

Borgerrepræsentationen besluttede, at administrerende direktør Claus Juhl var inhabil i forhold til behandling af den udsendte dagsordens punkt 18 ”Overgang til varig ansættelse på kontraktvilkår for administrerende direktør”.

 

Administrerende direktør Claus Juhl ville derfor forlade salen under sagens behandling.

 

 

Borgerrepræsentationen besluttede at behandle den udsendte dagsordens punkt 27 ”Forespørgsel til kultur- og fritidsborgmesteren om udlicitering af rengøring” og punkt 28 ”Forespørgsel til kultur- og fritidsborgmesteren om rengøring i Københavns Kommunes idrætsanlæg, haller og kulturhuse” sammen, da der var tale om to næsten enslydende forespørgsler. Forslagsstillerne vil derved hver især få lejlighed til at motivere deres egen forespørgsel fra talerstolen, hvorefter der gives kultur- og fritidsborgmesteren lejlighed til at foretage en samlet besvarelse.

 

Dagsordenen blev herefter godkendt.


Mødet sluttede kl. 20.58.

 

 

Til top