FerieCamp

Foreninger og kulturtilbud kan blive en del af FerieCamp for at give børn og unge gode ferieoplevelser, få kontakt til nye målgrupper og rekruttere medlemmer. Der er FerieCamp på Amager, Bispebjerg, Husum, Tingbjerg, Nørrebro og Sydhavnen i de fem store skoleferier. Læs mere på www.feriecamp.kk.dk.

FritidsGuiderne KBH

FritidsGuiderne KBH guider børn i udsatte områder til kultur- og foreningslivet. Foreninger kan samarbejde med FritidsGuiderne i forhold til at rekruttere nye medlemmer og inkludere de børn, der har brug for en ekstra hånd ind i foreningens fællesskab. Læs mere på fritidsguiderne.kk.dk 

Sociale partnerskaber

Københavns Kommune har indgået sociale partnerskaber med fem folkeoplysende foreninger, der gør en særlig indsats for at rumme udsatte børn og unge. Foreningerne modtager 200.000 kr. årligt til ansættelse af en ressourceperson, der støtter den daglige drift i foreningen og indgår lokale samarbejder for at inkludere udsatte børn og unge.

D. 17. februar 2015 besluttede Folkeoplysningsudvalget at indgå sociale partnerskaber med Nørrebro United, Shezone, Fremad Valby, Brønshøj Boldklub og Nørrebro Taekwondo Klub i 2015 og 2016.

Der er pt. ikke muligt at søge om nye sociale partnerskaber.

Mere info: Marie Schytte Krabbe, makrab@kff.kk.dk, 2812 7387