Teamleder til juridisk team i Personalejura og Forhandling i Koncernservice, Københavns Kommune

Har du en stærk forståelse for offentlig ansættelsesret og personalejura i en politisk styret organisation? Er du en dygtig jurist, der kan skære sagen til og samtidig har forståelse for detaljen? Drømmer du om at give faglig sparring til et stærkt fagligt team og lede den daglige drift? Så er du måske vores nye teamleder i Personalejura og forhandling.  
 
Der er tale om en teamlederstilling i et højt specialiseret juridisk team, hvor din daglige sparring og ledelse er med til at gøre en reel forskel. Samtidig er du en del af en dynamisk arbejdsplads præget af høj faglighed og fokus på resultater og performance. Vi vægter også trivsel og gode arbejdsvilkår højt.  
 
I Personalejura & Forhandling rådgiver og vejleder vi ledere i Københavns Kommune i ansættelsesretlige og overenskomstmæssige spørgsmål. Vi sagsbehandler blandt andet i afskedigelsessager og ved andre disciplinære sanktioner og gennemfører forhandlinger med faglige organisationer. Vi underviser kommunens ledere i ansættelsesretlige emner.   
Personalejura og Forhandling er en af landets største og mest specialiserede afdelinger inden for offentlig arbejdsret, vores sager er ofte udfordrende og komplekse, og det stiller krav til medarbejdernes faglige viden og personlige kompetencer.   
 
Dine vigtigste ansvarsområder er 
  • ledelse og drift af et af de to personalejuridiske teams  
  • faglig sparring med medarbejderne   
  • ledelse af kontoret i samspil med to andre teamledere og kontorchefen . 
Du bliver den direkte daglige leder for ca. 14 medarbejdere. Der er ca. 40 medarbejdere i kontoret og tre teamledere, og du vil referere til kontorchefen.   
 
Kontoret er en del af Center for Personalejura og HR Administration, der beskæftiger i alt ca. 110 medarbejdere. Ud over opgaverne inden for personalejura og forhandling har centeret blandt andet ansvaret for kommunens tværgående HR, arbejdsskade, feriefond, medier, rekruttering og løndebitorforhold.  
 
Erfaring fra den offentlige sektor og sans for personaleledelse  
Jobbet kræver, at du har en relevant videregående uddannelse som cand.jur eller cand.merc.jur og har en solid viden om ansættelsesret inden for det offentlig. Du har forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret organisation. Det er en fordel, at du har ledelseserfaring enten som chefkonsulent eller med ledelse af teams. Vi lægger vægt på, at du er egnet til at få et team til at trives og levere gode resultater. Gode samarbejdsevner vægtes særdeles højt.  
 
Vi vil også lægge vægt på, at du  
  • har mod på ledelse af et højt specialiseret fagligt team  
  • kan udarbejde og sikre hurtige, gennemarbejdede leverancer til direktion, forvaltninger og politikere  
  • er en holdspiller, der kan tage et ansvar i samarbejde med resten af lederteamet  
  • kan sikre et godt samarbejde med kolleger og ledere i kommunens øvrige forvaltninger  
  • påtager dig ansvaret og støtter op om ledelse og medarbejdere  
  • har lyst til at være leder i en organisation, hvor faglighed, ansvar og tillid står højt på dagsordenen.  
Vi tilbyder et udfordrende, dynamisk, afvekslende og løsningsorienteret arbejdsmiljø med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi har travlt, men vi vægter også humoren i dagligdagen.  
 
Løn- og ansættelsesforhold bliver fastsat efter gældende overenskomst og løn er efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Vi forestiller os en indplacering på chefkonsulentvilkår.  
 
Vil du vide mere?  
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamledere Suzana Markovska på 3366 4472 eller Birgit Kuhberg på 3366 5230.  
 
Ansøgning og frist  
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 14. august 2017.  
Vi holder samtaler den 21. og 28. august 2017.   
 
Vi gennemfører test i forbindelse med samtalerne.  

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.