Student til Økonomiforvaltningen på Københavns Rådhus

Hvis du interesserer dig for økonomi og har flair for tal, så har du nu mulighed for at prøve kræfter med økonomistyringen i Danmarks største økonomiforvaltning.
 
Om stillingen
Center for Økonomi søger en dygtig student, som ønsker at blive en del af økonomistyringen i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune. Du vil komme til at indgå i et velfungerende team med spændende opgaver og dygtige kollegaer.
 
Om teamet
Stillingen er placeret i Team Intern Økonomi og Indkøb på Københavns Rådhus. Teamet sidder tæt på Økonomiforvaltningens direktion og har ansvaret for koordinationen af Økonomiforvaltningens samlede budget og regnskab samt processer for budgetopfølgninger m.m. – herunder økonomistyringen af Rådhusenhederne. Teamet varetager endvidere kommunens overordnede politikudvikling og strategi i forhold til udbud og indkøb.
 
Teamet varetager løbende en bred vifte af opgaver, herunder direktionsbetjening, controllerfunktionen for alle enhederne på Rådhuset og koordinering af økonomistyringen af Økonomiforvaltningens koncernenheder, hvor vi varetager de overordnede processer for budgetlægning, budgetopfølgning, regnskabsaflæggelse og øvrige forhold på økonomiområdet. Herudover varetager teamet controllerfunktionen for de politiske dagsordner for henholdsvis Kultur- og Fritidsudvalget og Økonomiudvalget.
 
Opgaver
Du vil stå til rådighed for løsning af opgaver i hele teamet. Opgaverne vil derfor have varierende karakter, men kan forventes at ligge inden for følgende områder:
  • Bearbejdning og beregninger af økonomidata i Excel.
  • Oprettelse af og opfølgning på fakturaer.
  • Understøttelse af Rådhusets enheder i forbindelse med økonomiske spørgsmål og udfordringer.
  • Indsamling og bearbejdning af diverse baggrundsinformationer.
  • Medvirke i udarbejdelsen af analyser.
  • Diverse rutineopgaver i teamet. 
Som udgangspunkt vil din arbejdsuge være 15-20 timer. Omfanget af arbejdet kan variere hen over året i forhold til vores arbejdsbelastning, men der vil blive taget hensyn til dine eksamensperioder mv.
 
Om dig  
Du interesserer dig for økonomi og politik og trives i et dynamisk miljø. Du har flair for tal og er glad for Excel. Du er fagligt ambitiøs, tager ansvar for dine opgaver og har gode skriftlige formuleringsevner. Du er serviceminded og fleksibel og kan hurtigt sætte dig ind i nye opgaver. Samtidig er du god til at samarbejde og er en god kollega både fagligt og socialt.
 
Du har en relevant akademisk studiebaggrund og er i gang med en samfundsvidenskabelig eller erhvervsøkonomisk uddannelse, eksempelvis stud.scient.pol., stud.merc. eller stud.polit. Stillingen forudsætter, at du har overstået dit første år på studiet eller er på kandidatdelen. Vi tilpasser dine arbejdsopgaver efter dine kompetencer.
 
Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du kan få værdifuld erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation med fokus på økonomi. Teamet består pt. af 12 engagerede medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone og afholder i løbet af året forskellige faglige og sociale arrangementer.
 
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Alle medarbejdere deltager i Økonomiforvaltningens kompetenceudviklingsprogram. Tiltrædelse hurtigst muligt.
 
Vil du vide mere
For mere information om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Katrine Skovdal Larsen på 2496 8369.  
 
Ansøgning vedlægges cv, karakterudskrifter og eventuelle referencer.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest senest onsdag den 23. august 2017.
Samtaler forventes afholdt i uge 35 .   
 
Om Økonomiforvaltningen  
Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.