To sagsbehandlere til Ungegruppen i Borgercenter Børn og Unge, Brønshøj-Huusm-Vanløse

Da en af vores sagsbehandlere flytter til Fyn, og en anden starter ny uddannelse, søger vi to sagsbehandlere i ungegruppen med start den 1. september 2017 eller snarest derefter.  
 
Vi er en ambitiøs og ansvarsfuld gruppe med 15 sagsbehandlere, som søger to fagligt stærke kollegaer med evner til at indgå i en dynamisk og til tider uforudsigelig hverdag.  
 
Målgruppen du skal arbejde med er primært unge mellem 13-23 år.  
Den socialfaglige indsats tager udgangspunkt i den enkelte unges problemstilling og ressourcer, og der arbejdes med inddragelse og ansvarliggørelse af forældre og netværk.  
 
Vi søger en uddannet socialrådgiver eller socialformidler med stor indsigt i og interesse for udsatte unge.  
Du skal være robust, selvstændig, fleksibel, dynamisk, kreativ i løsning af forskelligartede problemstillinger og have humor – og så må du gerne have erfaring.  
 
Kørekort er en fordel.  
 
Vi er en velfungerende enhed med godt 120 medarbejdere med socialfaglig, psykologisk og pædagogisk uddannelsesbaggrunde. Enheden er opdelt i en Undersøgelsesgruppe, en Børnegruppe samt en Ungegruppe, der løser opgaver indenfor sagsbehandling og specialiserede konsulentfunktioner.  
 
Enheden er præget af ambitiøse medarbejdere, der arbejder intensivt med at skabe positive forandringer for målgruppen af socialt udsatte børnefamilier. Der er et godt arbejdsmiljø og en ambitiøs og engageret tilgang til opgaveløsningen.  
 
Din fysiske placering bliver på Brønshøjvej i Børnefamilieenhedens tværfaglige ungegruppe, som består af 15 sagsbehandlere og 12 kontaktpersoner med forskellige arbejdsområder og kompetencer.  
 
Vi tilbyder:  
  • lavt antal sager med mulighed for tæt samarbejde med de unge og deres familie  
  • en velfungerede personalegruppe  
  • faglig sparring og støtte af kompetente og engagerede kollegaer  
  • fokus på den enkeltes og gruppens trivsel  
  • en spændende arbejdsplads og arbejdsområde – altid i udvikling  
  • et arbejde med høj grad af indflydelse og ansvar.
Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte sagsbehandler Heidi Adragna på 3060 3645 eller afdelingsleder Margrit á Rogvi på 2721 1125.  
 
Løn- og ansættelsesforhold:  
I henhold til gældende overenskomst med relevant faglig organisation, herunder regler om Ny Løn.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 16. august 2017
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 34.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.