Pædagogmedhjælper til Urtehaven

Urtehaven i De Gamles By søger en engageret pædagogmedhjælper til vuggestuen på 37 timer fra den 1. september 2017. 
 
Kan du lide at lege med børn? Elsker du at være ude, uanset vejret? Vil du være en del af en vuggestue, hvor vi arbejder med bevægelse, kreativitet, musik og fantasien? Så er det lige dig, vi leder efter! 
 
Urtehaven er en integreret institution, som både har en vuggestue og en børnehaveafdeling, som er fordelt på to matrikler. 
Urtehaven ligger i "De Gamles By" på Nørrebro, en grøn oase i hjertet af København. Dette afspejler sig også i vores arbejde på den måde, at vores aktiviteter med børnene lige så godt kan foregå ude som inde. "De Gamles By" er et skønt område, hvor der er mulighed for det gode børneliv. Her er boldbaner, legepladser, sansehaver, hønsegård og gedefold. 
 
Vi søger en pædagogmedhjælper, som er mødestabil, fleksibel og initiativrig. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med børn, uanset om det er fra en anden institution eller om det er gennem frivilligt arbejde, såsom gymnastikforeninger, spejder, rytmik, lektiehjælp etc. 
 
Du kan læse meget mere om vores pædagogik, vores værdier og praksis på vores hjemmeside 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Københavns Kommune. 
 
Urtehaven er en del af klynge NBc, som består af: Kastaniehuset, Forfatterhuset, Kernehuset, Guldsmeden og 7-Springeren. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 22. august 2017
 
 

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.