Pædagogmedhjælper (barselsvikariat) til Burlunden

Vi søger en pædagogmedhjælper til barselsvikariat 37 timer fra 1. oktober til natur- og udflytterbørnehaven Burlunden. Vores værdier er: nærvær, natur og læring.   
 
Burlunden er en udflytterbørnehave i Dragør med opsamling på Greisvej ved Amager Strand. I Burlunden bor alle vores dyr. Vi har grise, kaniner, marsvin, undulater, fisk, skildpadde, agamer og vandrende pinde. Sammen med Fie, vores dyrepasser har børnene pædagogiske forløb, hvor de lærer at passe på dyrene og hele det økologiske system. Vi har plantekasser og drivhus, hvor børnene planter og smager egen avl. Skoven og stranden er vores naboer, og vi bruger naturen til alle læreplanstemaerne. Det er derfor vigtigt, at du kan se naturens muligheder og elsker at bruge den.   
 
Når naturen bliver for barsk, har vi vores almindelige børnehave med grupperum, toiletter/pusleplads, rytmiksal og børnekøkken. Vores voksenkøkken laver 90-100% økologisk mad til os, som vi spiser inde som ude. Vores store legeplads rummer mooncar og cykelbane, sandkasse, bålhus, gynger, legestativ og svævebane samt egen miniskov.   
 
Vi har en teamstruktur, hvor børnene er opdelt i tre teams efter alder. Lige nu er der fem voksne i hvert team, men det er antallet af børn i hvert team, der bestemmer antal af personale. Du skal derfor være fleksibel, da det måske betyder, du til næste år skal være i et andet team.   
 
Når vi har valgt denne struktur, er det for at skabe de bedste forudsætninger for børnenes udvikling og læring. Vi arbejder med nærværet i små grupper af børn, hvor du skal kunne arbejde selvstændigt. I de små grupper skal du også kunne skabe børne- og vokseninitierede aktiviteter og følge barnets spor. Med de største børn skal du kunne arbejde med en science tilgang, hvor du sammen med børnene undersøger jeres undren og spørgsmål til verden.   
 
Vi arbejder med feedbackkultur i personalegruppen. Feedback er et fast punkt på dagsorden til team- og personalemøder. Feedback kan bidrage til den enkeltes faglige udvikling. Feedback kan bedre det psykiske klima og derved miljøet for børn og voksne. Derfor skal du kunne reflektere over egne handlinger, give og modtage feedback ud fra de rammer, vi har skabt i Burlunden. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 20. august 2017

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.