Pædagoger/social- og sundhedsassistenter til Bo- og Dagtilbuddet Fredskovvej i Dianalund

Fredskovvej, beliggende i Dianalund, søger engagerede og kompetente kollegaer til opstart den 1. september og  den 1. oktober. Har du interesse i at arbejde med mennesker med komplekse fysiske og psykiske problemstillinger, og har du lyst til at blive del af et team, der arbejder sammen om at højne trivslen hos tilbuddets borgere? Så er det måske dig, som vi søger. 
 
Om Fredskovvej og vores arbejde  
Fredskovvej er et skærmet tilbud beliggende i Dianalund tæt på skov og by. Tilbuddet har 10 pladser, men har på nuværende tidspunkt syv borgere boende på tilbuddet.  
 
Tilbuddets målgruppe er karakteriseret ved varige, svære og komplekse funktionsnedsættelser kombineret med forskellige psykiske problemstillinger som fx autisme, ADHD, OCD, skizofreni, Tourettes Syndrom, depression og angst. Borgernes støttebehov er således højt, og de har brug for en specialiseret og særligt tilrettelagt pædagogisk indsats med kontinuerlig støtte for at kunne fungere i hverdagen.  
 
En stor del af det daglige arbejde på Fredskovvej består i, gennem forudsigelighed og struktur, at sikre tryghed og stabilitet i borgerens hverdag. Vi fører dagligt dokumentation inden for alle områder, som er relevante for den enkelte borgers sundhedsfaglige, socialfaglige samt almene udviklingsområder.  
 
Fredskovvej del af centerfællesskabet Center Campo, som består af fem tilbud beliggende i København, på Lolland og i Dianalund.  
 
Du kan læse mere om Fredskovvej og Center Campo på www.centercampo.kk.dk   
 
Vi forventer, at du:  
 • er uddannet pædagog eller social- og sundhedsassistent og gerne med erfaring med en lignende målgruppe  
 • har mod på at arbejde i et miljø, der er psykisk belastende, og hvor beboerne til tider kan være udadrettede i deres adfærd  
 • evner at arbejde med IT på brugerniveau, idet dokumentationsarbejdet er højt prioriteret  
 • har overblik, tager ansvar og bidrager positivt til samarbejdet  
 • kan give kollegial sparring på en konstruktiv og anerkendende facon  
 • har kørekort til almindelig personbil (kørekort kategori B).  
Idet Fredskovvej er et helhedstilbud vil dagtilbud være en integreret det af opgaven. Der er således en forventning om, at du indgår i borgernes dagtilbudsprogram, der blandt andet indeholder udendørsaktiviteter i vores skønne lokalområde.   
 
Vi tilbyder:  
 • en spændende arbejdsplads med mange faglige udfordringer og plads til nye ideer  
 • løbende kompetenceudvikling, herunder et særligt uddannelsesforløb i neuropædagogik og voldsforebyggelse  
 • en grundig introduktion til tilbuddet og tilbuddets borgere  
 • supervision og faglig sparring i team-organisering  
 • løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter principperne i Ny Løn.  
Praktisk information  
Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer ugentligt med skiftende dag-, aften og weekendvagter og med start den 1. september eller den 1. oktober.  
 
Har du yderligere spørgsmål til stillingen kan du kontakte afdelingsleder Bjarne Sakke Folkmann (uge 28-29) på 2157 4138 eller tilbudsleder Lene Mia Christiansen (uge 30-32) på 2494 7791.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 13. august 2017.  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34.     
 

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.