Pædagog til Børnehaven Isbjørnen

I Isbjørnen er det sjovt at gå på arbejde…..  
 
Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave Klynge C (VVK C) søger en pædagog til Isbjørnens børnehave 37 timer om ugen. Tiltrædelse den 1. september 2017.   
 
VVK C er en 0-9 års klynge, der breder sig ud over midten af Valby. VVK C består af ni enheder, ca. 350 medarbejdere og ca. 1.500 børn.  
 
Isbjørnen
Isbjørnen er en stor integreret institution med 280 børn fordelt på otte vuggestuegrupper og otte børnehavegrupper, men opdelt i flere små hyggelige huse og stuer samt et stort hus til udflyttergruppen.
Vuggestuen er opdelt i to afdelinger med fire stuer i Isbjørnens gamle afdeling og fire stuer i Mosestykket. Børnehaven er opdelt i fire grupper i Valby med de 3-5 årige – to grupper med 5-6 årige, som skal i skole året efter og to grupper, som har fast base i vores udflytterbørnehave Frihedslyst i Hørsholm  
 
Vi er et dynamisk hus med over 65 ansatte, hvilket er med til at give en nuanceret personlig sparring og gode muligheder for personlig udvikling. Vi er således et hus med masser af liv.  
 
Mosestykket og Isbjørnen blev officielt sammenlagt den 1. januar 2017, og vi er i fuld sving med denne spændende sammenlægningsproces og mødes bl.a. til morgenmøder og andre udvalg på tværs af alle afdelinger i hele huset.  
 
Pædagogstillingen
Stillingen som pædagog er i en af børnehavegrupperne med de 3-5 årige hjemme i Valby på Bymosevej 2. Du skal forvente en arbejdstid i tidsrummet fra kl. 6:45-17:00.  
 
Børnehaven er opdelt i fire team. Hvert team består af to stuer med i alt 46 børn og otte ansatte, hvoraf minimum fire er pædagoger.
 
Som medarbejder i Isbjørnen bliver du en del af en fantastisk personalegruppe og arbejdsplads!  
Vi lægger stor vægt på trivsel og arbejdsglæde. Der gør vi gennem et stort fokus på det faglige, både på individplan og som et organisatorisk mål.  
Vi bruger meget tid på dokumentation og planlægning af de forskellige forløb og læreplanstemaer samt evaluering af praksis via vores Smtte-model og praksisfortællinger.  
Det sikrer vi med en struktureret mødepraksis, og ved at alle medarbejdere har forberedelsestid.  
 
Vi er stolte af, at Isbjørnen ud over det faglige er præget af en god og humoristisk omgangstone, stor fleksibilitet, en høj arbejdsmoral og en lav fraværsprocent.   
 
Vi søger en pædagog, der:  
  • vægter udeliv med fx rollespil, bål og bevægelseslege  
  • har mod på at arbejde i vores træværksted  
  • har erfaring med sprogarbejde og udsatte børn  
  • er fagligt stærk, ekstrovert og god til at kommunikere med andre  
  • sætter pris på en struktureret hverdag, og som har styr på sine ting  
  • har en høj arbejdsmoral og kan arbejde sammen med mange gode og forskellige kollegaer   
Vi vægter MUS (MedarbejderUdviklingsSamtaler), GRUS (GruppeUdviklingsSamtaler) og efteruddannelse/kurser højt.
Desuden skal du være indstillet på at deltage og bidrage i samarbejde på tværs af huset, hvor vi har forskellige netværk som Pædagogik, Sprog, Inklusion, MarteMeo mm.  
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Michael Schiødt Christensen på 2496 0728.   
 
Det vil være en fordel at besøge Isbjørnen inden samtalerne. Ring og aftal en tid for rundvisning med pædagogisk leder på 2496 0728.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 23. august 2017  
 

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.