Kok til Hjerneskade- og Rehabiliteringscenter København

Er du en udadvendt, glad og selvstændigt kok med en god fysik, og kan du begå dig i et miljø med udfordringer? Så kan det være dig, vi har brug for.

Hjerneskade- og Rehabiliteringscentret søger pr. 1. august 2017 eller snarrest derefter, en engageret kok med passion for tilberedning af mad, af høj kvalitet krydret med masser af forkærlighed til mad og god håndværk. Ud over madlavning består en del af jobbet også af egenkontrol, opvask, rengøring og varebestilling.

Hjerneskade- og Rehabiliteringscentret arbejder målrettet med missionen, Borgernes rehabilitering – først og fremmest. For at opnå denne mission arbejder vi med at bringe centret frem som spydspids i kommunal regi inden for rehabilitering af borgere med erhvervet hjerneskade og almen rehabilitering. Hjerneskade- og Rehabiliteringscentret har 52 almene – og 30 neurologiske rehabiliteringspladser. Alle pladser er til midlertidigt ophold. Centeret har desuden en ambulant funktion.

Vi skal lave enkel men spændende og god mad og vil gerne inspirere og begejstre vores borgere med vores mad. Vi skal skabe god stemning og gerne overraske vores borgere, samtidig med at vi lever op til de officielle anbefalinger på området og den enkelte borgers ønsker og behov.

Vi tilbyder

  • Et fagligt miljø i stærk udvikling
  • Dejlige kollegaer i et dynamisk teams, hvor der er fart på, og som er stolte af deres fag
  • Tværfagligt samarbejder med fagprofessionelle kollegaer
  • En spændende arbejdsplads med mulighed for selv at kunne præge dagligdagen
  • Gode arbejdstider, primært i tidsrummet kl. 7:00 – 16:00
  • Introduktionsprogram.

Vi forventer

  • Er uddannet kok
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Sætter kvalitet, sikkerhed og brugertilfredshed i top
  • Er god til at skabe overblik og struktur i hverdagen og i pressede situationer
  • Kan arbejde med økologisk tankegang og kan dele dine ideer og erfaringer med dine kollegaer
  • Kan forstå borgernes individuelle behov og ønsker
  • Trives med mange forskellige slags mennesker omkring dig
  • Kan tale, skrive og forstå dansk
  • Gode samarbejdsevner
  • Er servicemindet og imødekommende.

Vi søger en kok på 37 timer pr. uge med fire weekendvagter fordelt på 12 uger.
Løn- og ansættelsesforhold med Kost- og Ernæringsforbundet.

Interesseret?
Hvis du ønsker flere informationer, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Lambert Friis på 2933 5709.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Vi tager højde for planlagt sommerferie i 2017.

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 14. juni 2017.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 25.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.