Indskolingslærer til 2. årgang på Skolen på Amagerbro

Skolen på Amagerbro ligger i et spændende område omkring Holmbladsgadekvarteret på Amager. Lokalmiljøet er præget af stor diversitet, og det har betydning for elevgrundlaget på skolen. Området er populært at bo i, og der er mange kulturelle muligheder og tilbud.  
 
Skolen er i gang med forandringer; vores vision er, at vi vil være det naturlige skolevalg for alle familier i lokalområdet, hvor:    
  • vi favner forskelligheden og engagerer os i den enkelte elev  
  • vi arbejder for en høj faglighed  
  • vi har et stærkt fokus på målstyret læring og elevtrivsel. 
Gennem et stærkt teamsamarbejde understøtter vi dette, samtidig med at vi arbejder for at få alle vores elever løftet i kraft af en styrket læse- og matematikindsats.  
 
Vi søger en lærer til dansk i 2. klasse.  
 
Vi søger en engageret og udviklingsorienteret lærer, som har faglige ambitioner på alle elevers vegne, og som har lyst til at arbejde med vores sammensatte elevgruppe. Du skal have mod på at arbejde i et mangfoldigt skolemiljø og have lyst til at være en del af skolens fremtidige udvikling.  
 
Vi kan tilbyde en skole midt i en udvikling, som du kan være med til at præge. Hos os vil du indgå i et tæt samarbejde med øvrige lærere og pædagoger og have mulighed for faglig vejledning i forhold til din undervisning.  
 
Stillingen er på fuldtid og til besættelse pr.1. oktober 2017 eller snarest muligt. 
 
Du er velkommen til at kontakte souschef Line Sloth Andersen eller skoleleder Rasmus Bonde på 3258 3263 for yderligere oplysninger.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 11. august 2017
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.