fysik/kemilærer til Korsager Skole

Korsager Skole er en skole, der gør tingene på nye og anderledes måder. Måder der skaber forandringer og glæde for elever, forældre, personalet og stimulerer vores faglige opgave. Vil du være en del og medskaber af vores udvikling, så læs videre og byd ind på stillingen.  
 
Er du en dygtig underviser med et socialt gen, så er vi en arbejdsplads med høj faglighed og et fantastisk lærerværelse.  
 
På korsager Skole søger vi en faglig dygtig lærer til vores naturfagsteam og M3 klasse Du skal have linjefaget fysik/kemi og interesse/erfaring indenfor matematik.  
 
Skemaet indeholder Fysik/kemi på 7. årgang (otte lektioner med delehold, det vil sige maksimalt 14 på hvert hold) valgfag (to lektioner) og naturfag, matematik i M3 (15 Lektioner), så vi forventer en erfaring/nysgerrighed inden for dansk som andetsprog.   
 
Om du er nyuddannet eller erfaren, har mindre betydning, så længe du er nysgerrig på din faglighed, forstår at bruge/er god til klasseledelse og er åben overfor sparring. Vi sætter pris på dit kendskab til læringsformer og dine evner til at samarbejde.
 
Vi tænker, at du har en naturlig anerkendende omgangstone og kender værdien af et fantastisk skole/hjem-samarbejde.  
 
Korsager Skole er en velfungerende folkeskole i Københavns Kommune. Vi ligger i hjertet af Brønshøj/Husum og har masser af natur omkring os. Vi er 90 dygtige og glade medarbejdere og 700 søde og velfungerende elever, fordelt på 3-4 spor.
Vi har flotte og moderne faglokaler, smartboards i alle lokaler, en rigtig flot ressourcegang og et lærerværelse fyldt med smil og varme.  
 
Dine personlige kompetencer:  
Vi vægter samarbejde og faglighed højt og sætter pris på godt humør og personlig robusthed.  
 
Som kommende lærer på Korsager Skole skal du kunne være tydelig i din undervisning og anerkendende i din tilgang til såvel elever som kollegaer og forældre.  
 
Vi vægter højt at du:  
  • Gerne vil være med til at videreudvikle vores skole  
  • Er glad for at arbejde med og undervise i fysik/kemi  
  • Ser muligheder frem for begrænsninger  
  • Arbejder struktureret, analytisk og er god til at afslutte dét du går i gang med   
  • Kan skabe motivation og arbejdsglæde og fastholde fælles mål  
  • Ikke er bange for at tage beslutninger – på et demokratisk grundlag  
  • Kan arbejde fleksibelt og være i stand til at yde en ekstra indsats, når opgavernes karakter og aktualitet kræver det.
Stillingen, vi tilbyder, er på fuldtid, og du skal kunne starte 1. august 2017 eller snarest muligt.
Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst.
 
Yderligere oplysninger
Ønsker du at høre nærmere om stillingens indhold eller specifikt om skolen, så kontakt skoleleder Peter Aksten eller afdelingsleder Marianne Gaalaas Hansen på 3317 3970. Du kan altid se mere på skolens www.korsager.kk.dk  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 1. august 2017.
 

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.