Allan Agerholm

Administrerende Direktør, BC Hospitality Group

Allan Agerholm har været administrerende direktør hos BC Hospitality Group siden 2014. Han har arbejdet i hotelbranchen i mange år, haft flere ledende stillinger hos Hilton Worldwide og var fra 2007-2013 direktør på Crowne Plaza Copenhagen Tower. Allan Agerholm er bestyrelsesformand for VisitDenmark og sidder i bestyrelsen i Horesta.  Allan Agerholm er uddannet MBA fra London Metropolitan University og har studeret ved University of California.

Anne-Marie Levy Rasmussen

Direktør Public Market Vaccines & Corporate Affairs, GlaxoSmithKline A/S

Anne-Marie Levy Rasmussen har været direktør for Public Market Vaccines & Corporate Affairs hos GlaxoSmithKline A/S siden 2007. Hun har tidligere arbejdet som forskningspolitisk chef på Det Naturvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, og som politisk konsulent i Dansk Industri. Anne-Marie Levy Rasmussen er uddannet Cand.Scient i fysik fra Københavns universitet. 

Dorte krak

Administrerende Direktør, Arp-Hansen Hotel Group

Dorte Krak har været administrerende direktør hos Arp-Hansen Hotel Group siden 2003. Dorte Krak er bestyrelsesmedlem i By & Havn, Danske Færger A/S, Gigtforeningen og Ruths Hotel A/S og formand for regeringens vækstteam for Turisme og Oplevelsesøkonomi. Dorte Krak er uddannet cand.merc. og Executive MBA. 

Feras Sbeihi

Administrerende Direktør, KHRS

Feras Sbeihi er administrerende direktør for KHRS. KHRS er kendt som en virksomhed, der tager socialt ansvar. De har bl.a. været med til at udvikle Gribskovmodellen og er en del af partnerskabet ’Sammen om Integration’. KHRS sociale ansvar var også et af de bærende argumenter for, at de vandt Københavns Erhvervspris 2016.

Flemming Bendt

Administrerende Direktør, ISS Danmark

Flemming Bendt har været administrerende direktør for ISS Danmark siden januar 2016. Han har arbejdet i ISS Group siden 1998 og har holdt flere ledende stillinger i såvel Danmark som i udlandet, senest som regional direktør for ISS Østeuropa. Flemming Bendt er uddannet cand.merc.aud. ved Copenhagen Business School.

Ib Enevoldsen

Administrerende Direktør, Rambøll Danmark

Ib Enevoldsen har været administrerende direktør for Rambøll Danmark siden september 2015. Han har arbejdet i Rambøll i 21 år og været direktør siden 2011 og direktionsmedlem siden 2013. Han blev medlem af Rambøll Danmarks direktion i 2013. Ib Enevoldsen er uddannet civilingeniør og har en Ph.D. fra Aalborg Universitet.

Ingo Østerskov

Rektor, KEA 

Ingo Østerskov har været rektor på KEA siden etableringen i 2009 og er ekstern lektor på MPA-uddannelsen på CBS. Han har særligt fokus på at sikre, at de erhvervsrettede uddannelser imødekommer og er responsive i forhold til erhvervslivets behov. Ingo Østerskov er uddannet cand. Merc. 

Jan Elving

Direktør, Øens Murerfirma A/S

Jan Elving er direktør for Øens Murerfirma A/S, som han etablerede i 1991. Hans ansvarsområder er salg, forretningsudvikling og CSR i Øens Murerfirma A/S, og beskæftiger sig med koncernens erhvervsejendomme. Jan Elving er uddannet murer. 

Jon Wulff Petersen

Administrerende Direktør, TTO A/S

Jon Wulff Petersen har været administrerende direktør for TTO A/S siden 2005. Jon Wulff Petersen har tidligere været vicedirektør for Risø og direktør for Mikro- og nanoelektronik Center på DTU, og har en Executive MBA fra SIMI. 

Lars Bang

Koncerndirektør, Lundbeck

Lars Bang er koncerndirektør i H. Lundbeck A/S med ansvar for global produktion, engineering, facility management, miljø- og arbejdsmiljø. Lars Bang er uddannet civilingeniør fra DTU og HD fra CBS.

Line Groes

Administrerende Direktør, IS IT A BIRD

Line Groes er administrerende direktør for IS IT A BIRD, som er et strategisk innovationsbureau specialiseret i at udvikle produkter, services og organisationer med afsæt i dyb forståelse af menneskers adfærd, behov og aspirationer. Line Groes er uddannet Cand.scient.soc fra Roskilde universitet.

Mads Mathias Nørgaard

Direktør, Mads Nørgaard – Copenhagen

Mads Mathias Nørgaard er Kreativ direktør, designer og indehaver af butikken Nørgaard og firmaet i eget navn; Mads Nørgaard-Copenhagen.

‘Jeg er stolt af at være inviteret til at sidde i Erhversrådet, og håber at kunne arbejde for at videreudvikle København som en rummelig og human lille storby, der er stolt af de mange særpræg vi har – både socialt, trafikalt og hvad angår ligestilling og vores almindelige omgang med hinanden. Vi har et meget højt æstetisk niveau i byen, og vi gør mange ting på vores egen måde – lad os blive ved med det'.

Marianne Philip

Partner, Kromann Reumert 

Mariann Philip er partner i Kromann Reumert. Hun arbejder primært med virksomhedsoverdragelser (M&A), kapitalmarkedsforhold, rekonstruktioner, selskabsret, fondsret og generel erhvervsret. Marianne blev partner i 1987 og har været bestyrelsesformand for Kromann Reumert siden 2011.

Mette Skjold

Partner og administrerende direktør, SLA

Mette Skjold er partner og administrerende direktør i SLA og har været det siden 2012. Mette er desuden formand for Danske ARKs Fokusudvalg for Arkitektur- og byggepolitik og er ekstern censor i byudvikling på Kunstakademiets Arkitektskole i København. Mette er uddannet arkitekt ved Aarhus Arkitektskole og har også en master i Leadership & Innovation fra CBS.

Niels Bang-Hansen

Direktør, Business Banking Danmark, Danske Bank

Niels Bang-Hansen er direktør for Business Banking Danmark i Danske Bank, hvor han har ansvaret for betjening og rådgivning af erhvervskunder i hele landet. Niels Bang-Hansen har tidligere haft ansvaret for bankens rådgivning af de største internationale erhvervskunder og kunder i shipping-branchen. 

Niels Münster-Hansen

Administrerende Direktør, Cisco Danmark

Niels Münster-Hansen har været administrerende direktør i Cisco Danmark siden 2008. Han har mere end 20 års erfaring fra ledelsesstillinger, indenfor salg og marketing, i den danske og nordiske IT industri.  Niels Münster-Hansen har en HD i International Business samt en Bachelor i Economics and Business Administration.

Per Georg Olsen

Formand, LO Hovedstaden

Per Olsen er formand for LO Hovedstaden og har været det siden december 2015.  Han har været aktiv i fagbevægelsen i mange år og har bl.a. været formand for Dansk El-forbund i København igennem 20 år, og formand for Byggefagenes Samvirke København i to år. Per Olsen er uddannet elektriker.

Poul Skadhede

Koncern adm. direktør, Valcon

Poul Skadhede er koncern Adm. direktør i Valcon.Er medlem af flere bestyrelser, herunder bestyrelsesformand i Odense Maritime Technology og næstformand i DI Hovedstaden. Poul Skadhede er uddannet Cand. Merc og har desuden læst MBA i Sydney. 

Robert Sørensen

Formand for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn

Robert Sørensen er formand for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn, der med over 2000 medlemmer repræsenterer de små og mellemstore virksomheder i hovedstaden. Han driver familievirksomheden Würtzen Ortopædi og er oldermand for Kjøbenhavns Skomagerlaug. Robert Sørensen er uddannet ortopædi-skomagermester

Søren Tscherning

Direktør, G. Tscherning A/S

Søren Tscherning er uddannet akademiingeniør og tiltrådte i G. Tscherning A/S i 1997 og overtog sidenhen formelt G. Tscherning A/S ved et generationsskifte. Firmaet har under Søren Tschernings ledelse to gange opnået Børsens Gazellebevis samt national og international certificering.

Thomas Bjørnholm

Prorektor, Forskning og Innovation, Københavns Universitet

Thomas Bjørnholm er prorektor for forskning og innovation på Københavns Universitet, med ansvar for fremme af KU’s forskning, samt forøge teknologioverførsel og styrke KU’s samarbejder med omverdenen. Han er tidligere leder af Nano-Science Centeret på Københavns Universitet. Thomas Bjørnholm har modtaget adskillige forskningspriser og siddet med i flere internationale råd og priskomiteer.

Thomas Woldbye

Administrerende Direktør, Københavns Lufthavne

Thomas Woldbye har været adm. direktør i Københavns Lufthavne A/S siden maj 2011. Han har i sit virke sat et markant fokus på vækst, og har bl.a. stået i spidsen for strategien World Class Hub og lanceret Expanding CPH. Thomas Woldbye har tidligere arbejdet for A.P. Møller-Mærsk.

Tom LindQuist

Administrerende Direktør, Høyrup & Clemmensen A/S

Tom Lindquist har været administrerende direktør i elinstallationsvirksomheden Høyrup & Clemmensen A/S siden 2003. Han er medlem af Tekniqs bestyrelse og en del af repræsentantskabet i Haandværkerforeningen København. Tom Lindquist er uddannet elinstallatør. 

Torben Möger Pedersen

Administrerende Direktør, PensionDanmark

Torben Möger Pedersen er administrerende direktør for PensionDanmark. Han har flere bestyrelsesposter, der i blandt Paradigm Change Capital Partners og klimainvesteringsfonden. Torben Möger Pedersen er uddannet Cand. Polit ved Københavns Universitet.