Du er her

Digitalt byggesagsarkiv

Se vores digitale byggesagsarkiv, hvor du kan finde tegninger over bygninger, byggetilladelser og meget mere
Se byggesagsarkivet

Det digitale byggesagsarkiv

Du kan pt. finde alle sager vedrørende godkendt byggeri på konkrete ejendomme i ejerlavene Husum, Brønshøj, Damhussøen, Vanløse, Utterslev og Emdrup. I løbet af en årrække, vil de resterende ejerlav også blive tilgængelige digitalt. Det næste ejerlav vil være Udenbys Klædebo. Se kort over de skannede områder.

Du kan finde tegninger over bygninger, byggetilladelser og meget mere. Desuden indeholder byggesagsarkivet vand- og spildevandssager.

Sådan bruger du arkivet

Når du er kommet ind i byggesagsarkivet, er der en grundig vejledning, hvis du klikker på ”Vejledning” til venstre på siden.

Det er let at søge i byggesagsarkivet, blot du indtaster en adresse eller matrikel, finder du de relevante byggesager på denne.

Hvis du har brug for hjælp

Byggesager der vedrører eksempelvis banker, posthuse og militære anlæg er ikke offentligt tilgængelige. Hvis du gerne vil se en sådan sag, skal du henvende dig i vores Kundecenter med en fuldmagt fra ejeren.

Hvis du ikke kan finde din byggesag fra Husum, Brønshøj, Damhussøen, Vanløse, Utterslev eller Emdrup, så mail til byggesagsarkiv@tmf.kk.dk, så vil vi hjælpe dig.

Skulle du - mod forventning - finde et CPR-nr. i vores arkiv, så mail til byggesagsarkiv@tmf.kk.dk, så håndterer vi det straks.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.