Book en Bane

Udgivet af: Kultur- og Fritidsforvaltningen
Enhed: Drift & IT
Beskrivelse: 
Find og book den nærmeste bane til fx badminton, boldspil, bowling og meget mere. Du kan se Københavns Kommunes baner på et kort og sortere ud fra, hvilken sportsgren, der interesserer dig. Eller du kan vælge din yndlingshal fra en liste. Fra appen kommer du over i et bookingsystem i din mobiltelefons browser, hvor du kan vælge bane og betale direkte på mobilen.

Du finder baner til: Fodbold, badminton, basket, bevægelse, boksning, bordtennis, bowling, capoeira, dans, floorball, fodbold, footsales, gymnastik, håndbold, judo, karate, musik, parkour, squash, teater, tennis, volley og yoga.

Målet med appen er at give nemmere adgang til på farten at booke Københavns Kommunes forskellige baner. For at booke skal du være oprettet som bruger på kk.halbooking.dk.

Opret bruger:
Du kan oprette en bruger via mobilen sådan her: Tryk ”Gå til www-version” og vælg ”NY BRUGER” i den vandrette menu for at oprette en bruger via mobilen. Udfyld formularen. HUSK AT AFSLUTTE med at trykke på ”Smartphone version” knappen øverst i skærmen for at komme tilbage til mobilsiden.

Kendte problemer, vi arbejder på at rette: 
Android Market: Du kan ikke søge appen frem i Android Market, hvis du søger på 'book en bane'. Brug i stedet linket her på siden eller søg på 'Københavns Kommune' eller 'en bane book' eller 'Bane en Book'. Vi arbejder på at få Google til at rette Android Market fejlen. 

Hvis du har en Android telefon med Android OS 2.1 på, kan du ikke finde appen i Android Market. Brug i stedet linket nedenfor. Vi arbejder på at få Google til at rette Android Market fejlen.

Sikkerhed: 
Betaling for bookninger foresgår via et Quickpay modul. Dine betalingsoplysninger udveksles via en sikker SSL certificeret forbindelse. Betalingsoplysninger gemmes ikke i appen. Login oplysninger gemmes i din mobiltelefons browser, med mindre du logger ud, når du er færdig med at booke. Hvis du logger ud efter endt bookning, skal du starte med at logge ind igen, næste gang du skal booke:
 
Systemkrav: 
Appen fungerer på Iphone 3G og senere, iOS 4.2 og senere, samt Android OS 2.1 og senere. Appen er testet på HTC Desire, HTC Sensation og Samsung Galaxy S2.
Kontakt/support: 
Send gerne ideer, input og spørgsmål til system@kff.kk.dk. Ved problemer vil vi bede dig sende en beskrivelse af problemet og gerne andre oplysninger, der kan hjælpe os med at løse det: Telefon mærke, styresystem version, billede

E-kvit

Udgivet af: Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Beskrivelse: 
Københavnske rygere kan nu få hjælp via en ny rygestop-app, der med opmuntrende beskeder skal være med til at holde gejsten oppe, når det er svært. Hjælpen er tilpasset den enkelte ryger.

Programmet er gratis for brugeren og kan findes på www.e-kvit.dk eller som app.

E-kvit er udviklet af Københavns Sundheds- og Omsorgsforvaltning, Kræftens BekæmpelseDanmarks Apotekerforening og Sundhedsstyrelsen i fællesskab.

Giv et praj

Støder du på et hul i cykelstien, en fyldt skraldespand eller et ødelagt skilt i byen. Så giv et praj med vores app!

I Bike CPH

Find den bedste cykelrute gennem København med I Bike CPHruteplanneren. Appen kender de gode smutveje i København, ved hvilke parker du må cykle i og hvor du må cykle mod ensretn

Idéportalen

 
Idéportalen er Københavns Kommunes app, der skal gøre gode idéer til virkelighed.

Københavns Biblioteker

 
Med Københavns Bibliotekers app kan du søge, finde og bestille blandt mere end 1.7 millioner gratis tilbud i form af bøger, blade, film, musik og meget andet.

Stemplet

 
Dette er Københavns Kommunes app til anonym registrering af oplevet diskrimination og hadforbrydelser.