Ambitiøs lærer til udskoling/mellemtrin på Vibenshus Skole

Vi skal bruge en engageret lærer til at undervise i dansk, engelsk og UUV. Stillingen er tilknyttet funktionen som læsevejleder, der deles med en anden kollega.    
 
Vibenshus Skole er beliggende centralt på Østerbro. Vi har Fælledparken, havn og strand i vores nærmiljø, som giver os mulighed for at flytte undervisningen ud af huset. Vi er en to/tre-sporet skole fra børnehaveklasse til 9. klasse, og vi har pt. knap 550 elever. Vi blev færdige med vores ombygning/renovering for to år siden. Det betyder, vi har en skole, der byder på mange forskellige muligheder for undervisningsaktiviteter.  
 
Vi er organiseret i to afdelinger: grundskolen består af 0.-5. klasse og udskolingen 6.-9. klasse. Vi arbejder både i årgangs- og fagteam og prioriterer parallellagt undervisning højt. Det betyder, at du skal være indstillet på en høj grad af fælles forberedelse.   
 
Trivsel for såvel elever som ansatte og arbejdsmiljø generelt er områder, vi hele tiden har fokus på. Musikken er vigtig for os, og vi værner om vores tradition for morgensang og forårskoncert.   
 
Vi forventer, at du 
  • er fagligt stærk  
  • møder eleverne i øjenhøjde  
  • har høje faglige forventninger til dine elever, og det kan spores i din undervisning  
  • sætter arbejdsglæde og dialog højt på din dagsorden  
  • er åben for feedback og vil tage et ansvar for et godt arbejdsmiljø  
  • kan arbejde tæt sammen i team med kolleger om eleverne og deres læring  
  • er imødekommende og vil aktivt indgå i samarbejdet med forældre, elever, kolleger og ledelse. 
Stillingen har en ansættelsesgrad på 0,84, men kan evt. forhøjes til en fuldtidsstilling. Lønnen er i henhold til gældende overenskomst. Stillingen forventes besat den 1. september 2017 eller snarest derefter.  
 
Mere information 
Du kan få mere at vide om os og om den ledige stilling ved at kontakte skoleleder Christian M. Thorsen eller souschef Tina Jørgensen på 3366 1555, og du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.vi.kk.dk.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 21. august 2017.
Ansættelsessamtalerne vil finde sted torsdag den 24. august.

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.