Aften- og natsygplejerske til Akutplejeenheden Københavns Kommune

Vil du være en del af et spændende område i udvikling? Akutplejeenheden i Københavns Kommune opnormerer og opkvalificerer – derfor søger vi flere sygeplejersker i aften- og nattevagt.  
 
Akutplejeenheden har til huse på Vigerslevhus i Valby, som er en af Københavns Sundhedsforvaltnings enheder med 77 midlertidige pladser.  
 
Vigerslevhus består af tre afdelinger med forskellige typer af pladser herunder akutpladser, palliative pladser og rehabiliteringspladser, hvilket giver mulighed for udvikling og et tæt tværfagligt samarbejde.  
 
De midlertidige pladser er et højt prioriteret område i en spændende udvikling med stor politisk bevågenhed.  
 
Akutfunktionen i kommunerne er i fokus, og kravene til opgaveløsningen giver behov for flere kvalificerede sygeplejersker. Den nationale dagsorden i forhold til Den Ældre Medicinske Patient og Sundhedsstyrelsens krav til kommunernes akutfunktion er højaktuelle og medfører også en spændende udvikling, hvor borgerne på akutplejeenheden på Vigerslevhus vil få behov for at få hjælp til flere komplekse sygeplejefaglige opgaver.   
 
Derfor søger vi  
 • en sygplejerske til aftenvagt  
 • en sygplejerske som springer i nattevagt.
Om os  
Vi er en afdeling med 30 midlertidige akut sengepladser og 32 medarbejdere som er social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Afdelingen samarbejder desuden med; vores egen kliniske diætist, egen læge i afdelingen to gange om ugen, med fysio- og ergoterapeuter og vores egne service- og køkkenmedarbejdere. Der er ydermere behov for at koordinere og samarbejde med bl.a. borgerens egen læge, ambulatorier, speciallæger og pårørende.  
 
Borgerne opholder sig på akutplejeenheden, når de har et behov for specialiseret sygepleje hele døgnet. Længden på et borgerforløb varierer, men den gennemsnitlige liggetid er 23 dage.  
 
Vi søger sygeplejersker, der
 • vil være med til at udvikle Københavns Kommunes akutfunktion til at matche de accelererede borgerforløb med tidlige udskrivelser  
 • gerne har mindst to års erfaring fra både primær og sekundær sektor (dog ikke et krav at man har været ansat begge steder)
 • tager ansvar, kan arbejde selvstændigt, men også er en team player  
 • sætter pris på den direkte borgerkontakt og skaber sammenhæng i forløbet for borgerne  
 • vil yde helhedspleje til borgere med komplekse problemstillinger.
Vi tilbyder  
 • et spændende arbejde præget af selvstændighed med alsidige sygeplejefaglige udfordringer, hvor ikke to dage eller borgere er ens  
 • fleksibel arbejdstilrettelæggelse – så du kan fx også vælge en kombineret aften- og dagvagtstilling eller kun en vagttype  
 • timetal på 28 timer ugentligt eller efter aftale. Weekendvagt hver anden uge.  
 • engagerede og dygtige kollegaer med fokus på kerneopgaven  
 • en arbejdsplads med høj faglighed og plads til nytænkning, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Aktuelt ruster vi os til de øgede krav ved blandt andet at implementere nye procedurer og arbejdsgange  
 • en arbejdsplads med fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø  
 • efteruddannelse og kurser.  
Løn- og ansættelsesvilkår   
Efter gældende overenskomst. Stillingerne ønskes besat snarest eller senest den 1. oktober 2017.  
 
Interesseret eller ønsker du nærmere information?  
Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Helle Christiansen på 2384 2147 for at høre nærmere om stillingen, eller for at lave en aftale om at komme til en uforpligtigende snak og rundvisning i huset.  
Se evt. også på vores hjemmeside på www.vigerslevhus.kk.dk.  
 
Ansøgningen sendes via linket i annoncen, og der vedhæftes cv, uddannelsesbevis og autorisation.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 22. august 2017
Samtaler vil finde sted i starten af uge 35.  

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.