Aflastningsfamilie til dreng på 10,5 år

Center for Familiepleje søger en aflastningsfamilie til en 10,5-årig dreng, som skal i aflastning hver anden weekend. Hvis I som aflastningsfamilie også kan tilbyde en hverdag om ugen, vil det være ønskeligt, men det er ikke et krav.  
 
Drengen beskrives som charmerende og glad for fodbold. Han er også glad for dyr og for at være ude i naturen. Han er omsorgsfuld og kærlig og kan navigere i forskellige kontekster med forskellige regler.  
 
Drengen går på specialskole og er vellidt af elever og lærere. Han beskrives som en sårbar og usikker dreng med lavt selvværd. Han har diagnoserne ADHD og Tourettes syndrom. Når han føler pres, kan han være udadreagerende. Han har dog lært strategier til at håndtere det, og derfor kommer han sjældent ud i voldsomme konflikter. Han er god til at se sin egen andel i konflikter og tage initiativ til at finde en fornuftig løsning.  
 
Han fungerer bedst med tydelige og klare rammer og en høj grad af struktur og forudsigelighed. Han profiterer af visuel støtte, fx piktogrammer.  
 
Drengen bor alene med sin mor, der har dansk baggrund mens faren har etnisk minoritetsbaggrund. Drengen spiser ikke svinekød, men der er ikke andre kostmæssige forbehold.  
 
Vi søger en godkendt aflastningsfamilie, som kan sætte tydelige grænser og skabe trygge rammer for drengen. Hvis I har viden om eller erfaring med børn med ADHD, er det en fordel. I skal kunne hente og bringe drengen til og aflastning, og derfor skal I bo max 1,5 times kørsel fra København. I må gerne have dyr i familien, da drengen er glad for dyr.  
 
Vi tilbyder:  
  • Råd og vejledning fra en fast familieplejekonsulent  
  • Fire årlige temaaftener med fokus på aktuelle emner  
Honorar: 7 x vederlag  
 
Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Pia Rogersen på 2637 9075.  
 
Ansøgningsfrist senest torsdag den 24. august 2017
 
Send din ansøgning mærket PR-2017-50 sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
 
Eller til:
Center for Familiepleje
Griffenfeldsgade 44, opgang 6, 1.sal
2200 København N
 
Om Center for Familiepleje  
Center for Familie er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.