Du er her

Parkeringsforhold i København

Du kan parkere i hele København, men i centrum og de indre brokvarterer skal du betale for at parkere

"Betalingsområdet i indre København er inddelt i tre takstzoner (rød, grøn og blå), som har hver sin pris. Prisen falder jo længere væk fra centrum, du stiller bilen

I betalingsområdet skal du betale for parkering hele døgnet fra mandag kl. 08 til og med lørdag kl. 17. Det er gratis at parkere fra lørdag kl. 17 til mandag morgen kl. 08.

"Søndage samt Nytårsdag, Skærtorsdag, Langfredag, 2. påskedag, Store Bededag, Kristi Himmelfartsdag, Grundlovsdag, 2. pinsedag, Jule-aftensdag, 1. Juledag og 2. juledag er alle betalingsfrie.

Husk at hverken Grundlovsdag eller Juleaftensdag er helligdage. Bemærk at det kun gælder med hensyn til betalingsparkering, og at Færdselsloven/lokal skiltning derfor gælder ved f.eks. tidsbegrænsede pladser.”

Bilister med gyldigt handicapkort skal ikke betale for at parkere i København. Det samme gælder for bilister med delebilslicens i blå og grøn zone. I rød zone kan man med delebilslicens parkere gratis før kl. 10 og efter kl. 17, men på hverdagen mellem kl. 10 og 17  skal der købes p-tid i automaterne.

Skriv en adresse i søgefeltet, så zoomer kortet ind på den betalingszone, adressen hører til. På den måde kan du se, om adressen ligger i rød, grøn eller blå betalingszone.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.