Du er her

Kurser

  • naturværksted, streyf, utterslev mose, natur, naturoplevelser,
Hvis du skal låne naturværkstedet Streyf, skal du gennemføre et introduktionskursus.

Kurserne er gratis for deltagerne

Der afholdes kurser hvert forår og efterår. Ønsker du at blive streyfbruger, kan du sende en e-mail til streyf@tmf.kk.dk, indeholdende dit navn, kontaktadresse, email, tlf.nr. samt målgruppe (f.eks. navn på børnehave, skole, spejdergruppe mv). I mailen skal du også kort forklare, hvad dit formål er med at bruge naturværkstedet.

Personer, som opfylder målsætningen for brug af naturværkstedet, optages på venteliste til introduktionskurserne. Alle på ventelisten får en mail med invitation, når introduktionskurserne udbydes.

Formålet med kurserne er at blive bekendt med husreglerne mht. åbning, og hvordan huset efterlades, brug af stedets udstyr (herunder pejs, bålplads og alarmsystem) samt en præsentation af mulighederne for aktiviteter i nærområdet.

Kurset er personligt, hvilket betyder at man "kan tage det med sig" ved jobskift eller anvende det med forskellige målgrupper.

Ved sygdom

Det er en forudsætning, at der under udlånet er mindst én kursusindehaver til stede. Sygdom medfører dermed aflysning, hvis ikke en anden kursusindehaver kan tage over, så det er tilrådeligt, at flere repræsentanter har kurset.

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.