Ansæt en akademiker

Højtuddannede medarbejdere kan skabe udvikling og vækst i din virksomhed. En akademiker er god til hurtigt at sætte sig ind i nyt stof, skabe overblik og gennemskue komplekse problemstillinger.

Hvad kan en akademiker?

Medarbejdere med en akademisk baggrund kan skabe vækst og udvikling i din virksomheder. Det betyder, at du kan have stort udbytte ved at ansætte en akademiker.

En akademiker kan fx hjælpe dig med at løse ledelsesopgaver samt sparring med ledelsen, strategisk virksomhedsudvikling, grøn omstilling, markedsføring og forretningsudvikling, driftsøkonomiske opgaver og intern og ekstern kommunikation.

Hvem kan ansætte en akademiker?

Alle virksomheder kan ansætte en akademiker i en ledig stilling. Københavns Erhvervshus kan også hjælpe dig med at ansætte en akademiker i en tilskudsordning.

Sådan gør du

Hvis du vil ansætte en akademiker, kan du ringe til Københavns Erhvervshus på 33 66 33 33.

Københavns Erhvervshus har adgang til ca. 6.000 veluddannede københavnere, der er på udkig efter et job. Vi har adgang til akademikere inden for mange forskellige brancher, fx inden for markedsføring, ledelse, økonomi og grøn omstilling.

I løbet af 24 timer får du besked om, hvorvidt vi kan finde egnede kandidater, og i løbet af en uge fremsender vi relevante CV’er.

Vi kan også hjælpe dig med at definere stillingen og arrangere jobsamtaler.

Kontakt Københavns Erhvervshus

Københavns Erhvervshus

Gammel Køge Landevej 43

2500 Valby

Telefontider

Mandag

08:00 - 17:00

Tirsdag

08:00 - 17:00

Onsdag

08:00 - 17:00

Torsdag

08:00 - 17:00

Fredag

08:00 - 17:00